Card image cap

آموزش ثبت نام اینماد و گرفتن نماد اعتماد برای سایت

در گذشته دریافت ای‌نماد یا هماد نماد اعتماد الکترونیک برای صاحبین کسب و کارهای اینترنتی چندان اهمیتی نداشت. دلیل این امر این بود که دریافت درگاه پرداخت بدون داشتن این نشان نیز میسر بود. تنها دلیل به زحمت افتادن برای دریافت این نشان جلب اعتماد بیشتر مشتریان بود. اما اکنون برای دریافت درگاه پرداخت حتما باید ای‌نماد را دریافت کرده باشید و در سایت خود درج کرده باشید. دریافت ای‌نماد بر خلاف تصور بسیاری، کار بسیار ساده‌ای است. کافی است طبق دستورالعمل‌های مشخص مراحل را دنبال کنید تا در کمترین زمان این نشان را برای کسب و کار خود دریافت کنید.

در این مقاله می‌خواهیم بصورت ساده و مرحله به مرحله نحوه دریافت ای‌نماد برای وب‌سایت‌های فروشگاهی با مالکیت حقیقی را آموزش دهیم. با ما همراه باشید تا همین امروز ای‌نماد خود را دریافت نمایید.

ورود به پنل ای‌نماد

برای ورود به پنل ای‌نماد کافی است کلمه ای‌نماد را در گوگل جستجو نمایید و روی اولین نتیجه کلیک نمایید. به این صورت با صفحه زیر مواجه می‌شوید.

همانطور که می‌بینید شما می‌بایست از طریق سامانه دولت من وارد پنل ای‌نماد شوید. بر روی دکمه ورود از طریق دولت من کلیک نمایید و در صفحه‌ی زیر اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید.

پنل اصلی ای‌نماد

با وارد کردن اطلاعات خواسته شده یک کد برای شما ارسال می‌شود. که در پنجره‌ی بعدی باید این کد را وارد نمایید و وارد پنل کاربری ای‌نماد شوید. این پنل گاها با تغییرات ظاهری همراه است و ممکن است صفحه اصلی که شما مشاهده می‌کنید با تصویر زیر یکی نباشد ولی عموما منوها و عملکردها کاملا یکسان است.

وارد کردن اطلاعات هویتی

در این صفحه بر روی کارت با عنوان ایجاد کسب و کار جدید کلیک نمایید. با کلیک بر روی این  کارت وارد گام اول یعنی اطلاعات هویتی می‌شوید. بدلیل اینکه شما از طریق سامانه دولت من اقدام به ورود کرده‌اید احتمالا اطلاعات هویتی شما قبلا در این بخش وجود دارد پس فقط بر روی دکمه مرحله بعد کلیک نمایید.

اطلاعات کسب و کار

در این مرحله می‌بایست اطلاعات کسب و کار خود را وارد نمایید. در اولین بخش از این صفحه بایستی نوع ای‌نماد درخواستی خود را انتخاب کنید. اگر سایت شما درگاه پرداخت ندارد و کالایی بر بستر سایت فروش نمی‌رود گزینه اول،‌در صورت فروش محدود مطابق تعهدات مندرج در قوانین ای‌نماد گزینه دو، و در صورتی که یک فروشگاه عادی دارید گزینه سوم را انتخاب نمایید.

نکته: عموما فروشگاه‌ها و آنلاین شاپ‌ها می‌بایست گزینه سوم را انتخاب نمایند.

در قسمت‌ بعدی نام دامنه سایت با پسوند (.ir، .com، .net و...) را وارد نمایید و در انتها نام فارسی و انگلیسی سایت خود را وارد نمایید و روی دکمه مرحله بعد کلیک نمایید